Rama në gjerndje të rëndë pas thirrjeve në Stadium: Urdhëron hakmarrje ndaj tifozëve, reagon Berisha

Rama duket se nuk po e përballon reagimin e fortë të tifozëve në thirrjet Rama ik, gjatë ndeshjes Shqipëri-Francë.

Berisha shkruan në një postim në Facebook se, Rama ka urdhëruar hakamrrje ndaj tifozëve Kuq e Zi.

“Urdheron Hakmarrje primitive ndaj tifozeve Kuq e Zi, qe çane mbreme stadiumin me thirrjet “Rama ik”! sb”, shkruan Berisha

Më herët Berisha shkruante se, Edvin Mafia e pësoj si Çaushesku. Ai struket i tmerruar kur stadiumi çahej dhe ushtonte nga thirrjet e 20000 tifozëve “Rama Ik”!

Postimi i Beriëshës

Edvin Mafia e pesoj si Çaushesku. Ai struket i tmerruar kur stadiumi çahej dhe ushtonte nga thirrjet e 20000 tifozeve “Rama Ik” duke perseritur thirrjet e rumuneve per Çausheskun ne dhjetor te vitit 1989. Nderim Tifozeve Kuq e Zi! E tmerruan Zografin Bis!! sb

stadium

11 8

sssss