Zvarritja e Kryeministrit…

Bardh SPAHIA

Sondazhet e veta e nxjerrin humbes kryeministrin ilegjitim dhe frika nga humbja e karriges ne zgjedhje te lira, i ka humbur gjumin, qetesine e toruan. Humbja e pashmangshme eshte makthi qe i shfryn te veteve per pune te dobet me qytetaret.

Si zakonisht te tjeret e kane fajin, pse qytetaret nuk i bind vendimmarrja e tij. Ky paralajmerimi per perjashtime e spastrime ndersa vete fut ne lista kriminele eshte shenje fundi o burre o burre!

#RamaIkSeLeNam