Video tronditëse! Shikoni si policët e kryemashtruesit të Tiranës u sulen si bisha fëmijëve

Shikoni si policët e kryemashtruesit dhe kryeplehrës së Tiranës iu sulen si bisha fëmijëve që kanë mbledhur bidona plastikë në kazanët e plehrave për të siguruar bukën e gojës. Këtë mbetje që fëmijët kanë mbledhur për të siguruar bukën e gojës policët e Lal Plehut ua rrëmbejnë me dhunë dhunë dhe i dërgojnë vetë për t’i shitur. Sa krim i shëmtuar!

Postimi dhe video publikuar nga “Lolita”

“O xhaxhi të lutem se jemi lodhur gjithë ditën”

Video të tilla po shohim çdo ditë, aq sa kam frikë se nuk do na bëjnë më përshtypje. Unë nuk dua që policët bashkiakë, të cilët paguhen nga paratë tona…të traumatizojnë fëmijë në mes të rrugës. Të mos guxojë njeri të thotë se këta që mbledhin plehra për të siguruar bukën e gojës, prishin imazhin e qytetit. Ky qytet është po aq i prishur sa shpirti i kryetarit të bashkisë që jep leje ndërtimi për oligarkët dhe tregon forcën ndaj të varfërve dhe të pamundurve!

(Ka ndodhur sot te tregu elektrik)

"O xhaxhi të lutem se jemi lodhur gjithë ditën"Video të tilla po shohim çdo ditë, aq sa kam frikë se nuk do na bëjnë më përshtypje. Unë nuk dua që policët bashkiakë, të cilët paguhen nga paratë tona…të traumatizojnë fëmijë në mes të rrugës. Të mos guxojë njeri të thotë se këta që mbledhin plehra për të siguruar bukën e gojës, prishin imazhin e qytetit. Ky qytet është po aq i prishur sa shpirti i kryetarit të bashkisë që jep leje ndërtimi për oligarkët dhe tregon forcën ndaj të varfërve dhe të pamundurve!(Ka ndodhur sot te tregu elektrik)

Gepostet von Lolita. am Montag, 9. September 2019