Ministri Klosi dhe kryabashkiaku Zotka, barbari me guroren gjigande në shpatet e malit të Tomorit

Një qytetar ka denoncuar shfrytëzimin barbar që ministri Klosi dhe Adriatik Zotka po i bëjnë guroreve në Bashkinë Poliçan. Qytetari i është drejtuar me një mesazh dhe video ish-Kryeministrit Berisha i cili e ka publikuar në faqen e tij Facebook.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Keto jane permasat gjigande te gurores Zotkaj – Klosi ne shpatet e Tomorrit!

Nderkohe qe qindra banoreve qe sigurojne kafshaten e femijeve duke nxjerre rrasa guri iu ndalohet nxjerrja e tyre.

Pasurite natyrore lejohet ti shfrytezojne milioneret dhe jo fukarenjte per mbijetese. Krim!

Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e qytetarit dixhital. sb

Doktor ja gurorja e Adriatik Zotkes dhe Klosit qe esht mar me lishenc ne emer te Bashkis Poliçan me numer 1867 dat 18.12.2018 ecila esht çfrytzuar ne mynyr barbare prandaj mbyllen guroret e novajtarve per kafshaten e gojes me respekt I Z

Keto jane permasat gjigande te gurores Zotkaj – Klosi ne shpatet e Tomorrit!Nderkohe qe qindra banoreve qe sigurojne kafshaten e femijeve duke nxjerre rrasa guri iu ndalohet nxjerrja e tyre.Pasurite natyrore lejohet ti shfrytezojne milioneret dhe jo fukarenjte per mbijetese. Krim!Lexoni mesazhin dhe shikoni videon e qytetarit dixhital. sb Doktor ja gurorja e Adriatik Zotkes dhe Klosit qe esht mar me lishenc ne emer te Bashkis Poliçan me numer 1867 dat 18.12.2018 ecila esht çfrytzuar ne mynyr barbare prandaj mbyllen guroret e novajtarve per kafshaten e gojes me respekt I Z

Gepostet von Sali Berisha am Donnerstag, 5. September 2019