Denoncimi i Berishës: Krim klasor! Nuk ia vaksinojnë fëmijët se janë demokratë!

Krime nga më të shëmtuarat po ndodhin në kohën e “Rilindjes”. Një familjeje në Tiranë nuk ia vaksionojnë fëmijët sepse është familje demokrate. Denoncimi është bërë nga një qytetar, i cili i është drejtuar me një mesazh ish-Kryeministrit Berisha.

Postimi i ish-Kryeministrit Berisha

Nuk ia vaksinojne femijet se jane demokrate! Krim klasor!

Nuk ia vaksinojne femijet se jane demokrate! Krim klasor!

Lexoni denoncimin e qytetarit dixhital. sb

Nje familje ne shkoze ka tre vite qe sibejn vaksinen ketij femije edvini dhe edvinat etjer i jati femijes quhet pellumb dungaj dhe esht jetim i pa pun dhe pa perkraje dhe asnje lloj ndime ng bashkija e edvinave ka tre vjet qe ja mbajn vaksinen ne labrator kerij femije nga qe ijati pelumbi esht ipatizant i partiis demokratike po behet nje krim me femijet.