Kompanitë që kanë fituar më shumë tendera, kryeson “Fusha”

Drejtorja e Open Data, Aranita Brahaj ka treguar sot emrat e 5 kompanive më të madha që kanë fituar më shumë tendera në katër vite nga 61 bashkitë e vendit.

Në këtë listë janë: Fusha shpk, GPG Company shpk, Salillari, Alko IMPEX General Construction dhe Vëllezërit Hysa shpk.

Në një reagim në Facebook, Brahaj ka treguar dhe shifrat e parave që këto kanë fituar nga tenderat, ku shihet se Fusha shpk ka arritur të marrë 4 922 891 411 Lekë

POSTIMI I PLOTË

5 kompanitë BIG, tenderat e bashkive 2015 – 2019. Këtu është një listë e pesë kompanive që morën me numrin më të lartë të tenderëve nga 61 bashki për këto katër vjet.

1. Fusha shpk with contracts signed for a total of 4 922 891 411 Lekë http://prokurimetransparente.al/…/…/limit_fond/100%20infinit?

2. GPG Company shpk with contracts signed for 2 005 352 859 Lekë http://prokurimetransparente.al/…/l…/corporate_id/J64324443V?

3. Salillari with contracts signed for 1 570 604 436 Lekë http://prokurimetransparente.al/…/l…/corporate_id/J62903125G?

4. Alko IMPEX General Construction http://prokurimetransparente.al/…/l…/corporate_id/J62903125G?

5. Vëllezërit Hysa (Hysa Brothers) http://prokurimetransparente.al/…/l…/corporate_id/K12911201C?

Baza e të dhënave do të përditësohet me rezultatet e tenderëve të shpallur gjatë muajve të parë të vitit, të cilat tani janë duke u vlerësuar dhe përfunduar. Për më tepër, tenderët do të vazhdojnë të shënohen për mandatin vijues të kryetarëve.