Vasili i nxjerr videon Ramës: Shkollëpaku se ku është futur dhe akoma s’po bëhet i gjallë…

Nga Petrit Vasili

Presidenti Trump rritet dukshëm në sondazhe, veçanërisht për transformimin ekonomik. Presidenti Trump rikandidon sërish.

Shkollëpaku se ku është futur dhe akoma s’po bëhet i gjallë, që të lajmërojë amerikanët, shqiptarët dhe botën për rrezikun e rizgjedhjes së Trump.

Dikur e bënte edhe me krenari, edhe me siguri, edhe me trimëri, edhe me zgjuarsi, edhe me karshillëk edhe me pak trapllëk…

Deri atëherë mbeten në fuqi paralajmerimet e vjetra të shkollëpakut, që për fat të keq amerikanët nuk i fishkëllejnë hiç, ndaj ndiqni videon dhe informohuni.

Shkollepaku ku eshte,pse nuk na paralajmeron per rrezikun Trump,qe rikandidon?(VIDEO).Presidenti Trump rritet dukshem ne sondazhe vecanerisht per transformimin ekonomik.Presidenti Trump rikandidon serish.Shkollepaku se ku eshte futur dhe akoma s'po behet i gjalle,qe te lajmeroje amerikanet,shqiptaret dhe boten per rrezikun e rizgjedhjes se Trump.Dikur e bente edhe me krenari,edhe me siguri,edhe me trimeri,edhe me zgjuarsi,edhe me karshillek edhe me pak trapllëk…..Deri atehere mbeten ne fuqi paralajmerimet e vjetra te shkollepakut,qe per fat te keq amerikanet nuk i fishkellejne hiç,ndaj ndiqni VIDEON dhe informohuni.

Gepostet von Petrit Vasili am Dienstag, 9. Juli 2019