Shqiponja me 85 përqind të refuzimit të votimeve moniste “fluturon” në shesh

Shqiponja e flamurit kombëtar është vendosur në qëndër të protestës së opozitës. Në zemër të saj shkruhet shifra “85%”, aq sa është përqindja e shqiptarëve që refuzuan Ramën në votimet moniste të 30 Qershorit.

Opozita bindi shqiptarët që të refuzojnë procesin e njëanshëm të Ramës duke e lënë vetëm me 15 përiqnd të votuesve të ciulët u detyruan të dalin me dhunë në votime pasi duke qënë në administratë humboisnin vendet e punës.

PD dhe opozita gjatë gjithë muajit qershor i bënë thirrje shqiptarëve që të braktinin votimin personal të Edi Ramës me 30 qershor.