“Edhe qentë e rrugës të kanë kthyer shpinën”, sharje e fyerje për Ramën në…

Nënkryetar i PD, Edi Paloka ka postuar në rrjetin social ‘Facebook’ disa faksimile fletë votimesh të pavlefshme, ku në to janë shkruajtur sharje dhe ofendime të ndryshme për kryeministrin Rama dhe Velinën e tij.

“30 qershor…kur dhe qentë e rrugës të kanë kthyer shpinën”, shkruan Paloka bashkëngjitur fotove.

2 1

3

4

5

6

7

2 38