Dhunimi i lirisë së shprehjes, të rinjtë mbyllin gojën me ERTV-në e Ramës

Protestuesit në shenjë protestë të mungesës së lirisë së shprehjes kanë mbyllur gojën me logon ERTV.

Një formë proteste edhe ndaj përpjkejeve të qeverisë dhe Edi Ramës për ti mbyllur gojën kritikëve dhe veçanërisht pas miratimit të paketës së re të censurës të miratuar nga qeveria dhe të kundërshtuar nga organizatat e gazetarëve vendas dhe ndërkombëtarë.

Të rinj që kanë mbyllur gojën me logon e ERTV mbajnë në duar pankarta për lirinë e medias.

1 6