Basha: Ulje e çmimit të naftës me 300 lekë për litër dhe ulje deri në 20% të çmimit të energjisë

135

Gjatë takimit në Selenicë, lideri i opozitës, Basha vuri në dukje rëndësinë jetike për të qenë pranë qytetarëve në çdo kohë.

Basha theksoi se, fokusi kryesor duhet të jetë tek biznesi i vogël për t’i shpjeguar atij ndryshimin që vjen me qeverisjen e vendit nga PD për ringritjen e tyre përmes uljes së taksave dhe sjelljes së administratës tatimore.

Basha solli në vëmendje propozimet kryesore konkrete të paketës së PD për biznesin e vogël.

  • “Klasifikim si biznes i vogël për xhiro nën 140 milionë lek të vjetra në vit,
  • 0.5% taksë e xhiros vjetore si e vetmja taksë për biznesin e vogël,
  • Ulje e çmimin të naftës me 300 lekë për litër,
  • Ulje deri në 20% e çmimit të energjisë”.