3 vjet pas Reformës, sistemi i kapur nga Rama!

76

Bardh SPAHIA

Reformimi i drejtesise ishte bindja qe na bashkoi 3 vjet me pare ne parlament per te votuar unanimisht reformen ne drejtesi. Fatkeqesisht 3 vjet me vone, pa Gjykate Kushtetuese e pa Gjykate te Larte, asgje nuk e frenon kryeministrin ne abuzimet e veta.

E akoma me flagrante, i njejti kryeminister po keqperdor vettingun si instrument per te ndikuar punen e gjykatave e prokurorise.

Te gjithe duhet te shqetesohemi dhe disa te skuqen, qe e lejuam kete kapje skandaloze te sistemit. Rezistenca ndaj te keqes nuk eshte detyre vetem e opozites ajo eshte detyre dhe pergjegjesi qytetare.