Skandal! Rama ve në survejim me kamera selinë e PD në Elbasan

118

Nënkryetari i PD, Edmond Spaho ka bërë publike sot fakte të rënda. Ai shkruan në Facebook se policia ka vënë nën vrojtim selinë e PD-së në Elbasan.

‘Shikojini maskarenjtë e policisë se si vrojtojnë me kamera godinën e PD në Elbasan.

Shtet diktatorial e policor që i ka hyre frika në palcë.

Juve po ju vjen fundi dhe nuk ju shpëtojnë dot kamerat, sikurse nuk shpëtuan dot bllokun në vitin 1990’, shkruan Edmond Spaho.