Rama u kthye sot në Durrës si krimineli në vendin e krimit, le ta provojë me zgjedhje të lira …

170

Oerd BYLYKBASHI

Edi Rama u kthye sot ne Durres si krimineli ne vendin e krimit, aty ku ai krijoi dhe ekzekutoi modelin e vjedhjes se zgjedhjeve. Ne 2017 nenshkroi marveshje per zgjedhje te lira nderkohe qe si skuth angazhoi te gjitha bandat per te grabitur votat.

Durrsaket i kane degjuar pergjimet e çetes se tij me Gjush ne krye. Le ta provoje me zgjedhje te lira e te ndershme dhe kurre nuk fiton ne Durres dhe Shqiperi!

P.s.: me marveshje te ndershme e provove ne 2009 si dole, te kujtohet?