Protestë e fuqishme në Laç: Jo votimeve njëpartiake! Rama ik!

Me qindra qytetarë kurbinas janë mbledhur në këto momente përpara Pallatit të Kulturës së tij qytetit në një manifestim të organizuar nga Opozita e Bashkuar, për ti thënë “Jo votimeve njëpartiake’

Me pankarta gjigande dhe me thirrje “Rama ik”, mbështetësit e opozitës janë shprehur kundër zgjedhjeve të dielën.

Ndërkohë që manifestime të tilla pritet të ketë edhe në qytete të tjera të Shqipërisë, për ti thënë jo zgjedhjeve moniste.