Nis maskarada! Komisionerët e PS filmohen duke mbushur kutitë!

Komisionerët e Partisë Socialiste janë filmuar duke mbushur kutitë e votimeve për të rritur pjesëmarrjen.

Partia Demokratike ka deklaruar mbrëmjen e sotme se tek shkolla 11 Janari janë ngujuar brenda komisionerët e PS.

Ata janë kapur nga simpatizantët demokratë duke mbushur kutitë e votimit dhe tani nuk dalin dot se filmohen.

“Tek shkolla 11 Janari jane ngujuar brenda komisioneret e PS. Ata jane kapur nga demonratet duke mbushur kutite e votimit dhe tani nuk dalin dot se filmohen. Ju lutem, monitorejeni me kamera situaten vete atje”, thuet në njoftimin e PD.