Dështimi historik i Ramës në Durrës, braktisja e madhe, takohet me karriget

132

Rama ka shënuar një dëhstim historic sot në takimin elektoral në Durrës. Qytetarët e kanë braktisur duke e injoruar publikisht Ramën. Prezenca ka qenë vetëm në disa rreshta karrigesh dhe ato punonjës të Bashksië. Pamjet tregojnë qartë qytetarët të larguar nga takimi elektoral dhe duke shijuar xhiron e mbrëmjes, larg zhurmës së takimit të Ramës me karriget.

Nga ana tjetër disa mijëra qytetarë të tjerë protestonin kundër Ramës duke u konfrontuar me policinë. Takimet e pakta elektorale të Ramës tregojnë gjithnjë dhe më shumë se ai po injorohet nga shumica e shqiptarëve, të cilët e kanë bërë të qartë refuzimin ndaj tij me brakstisjen që po i bëjnë.