Ç’rregjistrohet nga zgjedhjet edhe aleati tjetër i Ramës!

279

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të mblidhet sot në orën 13.00.

Idajet Beqiri i Unitetit Kombëtar pritet të kundërshtojë vazhdimin e vendimmarrjes nga KQZ pas dekretit të Presidentit.

Kërkesa e tij është depozituar në KQZ dhe diskutohet sot. Ky është hap i nevojshëm që pastaj çështja të shkojë në Kolegj Zgjedhor.