Banda e Lleshit në polici sulmon kryebashkiaken e Shkodrës, rritet revolta popullore

171

Dhuna e policisë së Ramës dhe Lleshit dhe gazi helmues që hidhet në masë të madhe prej tyre nuk ka kursyer as kryetaren e baskisë së Shkodrës, Voltana Ademi. Kryebashkiakia Ademi nuk është tërhequr nga protesta, ndërsa revolta popullore sa vjen dhe rritet.

Janë me dhejtëra qytetarë të plagosur ndërsa policia nuk lejon ambulancën me të plagosurit të shkoje për në spital.  Mes të plagosuve dhe të lënduarve nga helmi ka edhe gra e fëmijë.

Qytetarja e parë e Shkodrës iu drejtua me shumë qetësi dhe mirësjellje policisë duke i kërkuar lirimin e rrugëve të qytetit.

“Na lini të kalojmë në qytetin tonë”, iu tha Ademi forcave të rendit, por përgjigja e tyre ishte gazi helmues.