Shqiptarët në Toronto solidarizohen me protestuesit “Rama ik”!

Një grup shqiptarësh në Toronto sot përpara fillimit të një ndeshje futbolli kanë bërë një fotografi me fanellet sportive me mbishkrimin “Rama Ik”, kjo foto është bërë sipas tyre duke mbështetur protestat e ditëve të fundit në Tiranës nga opozita shqiptare.

Njëri nga të rinjët ka thën se Shqipëria është një vend me një rini aktive, por që çdo ditë e më shumë po zbrazet sepse qindra e mijëra të rinj e të reja ikin dhe nuk e kthejnë më kokën prapa.

Edi Rama nuk bëri asgjë për zhvillimin e vendit tonë, jemi të zhgënjyer edhe ne ketu, kemi familjaret tanë atje dhe jeta e tyre nuk ka ndryshuar aspak, andaj edhe ne sot kemi bërë këtë organizim për tu solidariziar me njerëzit e vendit tonë, edhe ne mendojm se ka ardhur koha që Rama të ikë.

Çdo ditë në Toronto kemi të rinjë që po ikin nga Shqipëria, prandaj për punësimin dhe rinin tonë Rama nuk bëri asgjë dhe premtimet nuk i mbajti, prandaj Rama Ik!