Kapet një nga spiunët e Ramës në protestë, ja si e pëson…

Protestuesit kanë zbuluar spiunin e Ramës në protestën e sotme, dhe i kanë dhënë një mësim.

Siç shihet edhe në video, spiuni është infiltruar mes protestuesve dhe ka tentuar të agravojë situatën, por është pikasur nga qytetarët, të cilët e kanë përzënë menjëherë nga radhët e tyre.

gaz