Eshtë momenti ynë, ejani të bëhemi pjesë e ndryshimit!

Enkeljeda RICA

Ejani behemi pjese e ndryshimit!

Eshte momenti yne.

Për të qene më shumë në shesh ,për ti thëne jo kësaj qeverie bandite, kriminale, oligarke, hajduteve të xhepave tanë.

Trokitni në cdo dere,takoni te aferm miq shoke e dashamir,përhapeni lajmin e shpreses, thuajni tani me zë të lartë koha jote ka mbaruar, zgjedhje me 30 qershor nuk ka e as nuk do kete.#Ramaik #Lleshiik Shqiperia është e Shqiptarëve,është e Jona.

#Shperndajeni_mblidhuni_në_shesh_ti_tregojme_botes_se_ne_mundemi_dhe_e_duam_Shqiperine_si_Gjithe Europa
#Per_zgjedhje_të_lira✌️

60535611 2150853765137001 9093067105665810432 n