Bashkimi më i madh popullor ka tmerruar pakicën e Edi Ramës me krimin dhe oligarkët

“Kurrë nuk ka qënë një bashkim popullor më i madh se ky. Kurrë nuk ka qenë më e tmerruar, më e çoroditur, më në panic, pakica që kemi përballë. Pakica e Edi Ramës dhe e një grushti banditësh dhe horrash, një grushti oligarkësh, hajdutësh dhe hyzmeqarësh, të cilët për 6 vite me rradhë ishin padronët, zotërit në shtëpinë e shqiptarëve, kapën të gjithë pushtetet, ulën në sofër krimin, asgjesuan drejtësinë e pavarur dhe shkatërruan kësisoj qindra mijëra ekonomi familjare”, u shpreh Basha në Berat.

60854451 1424989617643263 996467262036639744 n