Basha në Shkodër, në inagurimin e memorialit të viktimave të komunizimit

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha ndodhet në qytetin e Shkodrës ku po merr pjesë në ceremoninë e inagurimit të Memorialit të viktimave të regjimit komunist.

Memoriali është ndërtuar nga Bashkia e Shkodrës, në bashkëpunim të ngushtë me të persekutuarit politikë, organizatën “Drejtesi dhe Paqe” dhe me bashkëfinancimin Renovabis e donatorë vendas e të huaj.

Është një kryevepër memoriale, që lartëson në monument realitetin e vuajtjes së intelektualeve, hoxhallarëve e priftërinjve, burrave e grave, të rinjve, nënave e familjeve tona, që vuajtën tmerrin, u masakruan, u interrnuan e u vranë.

LIVE

LIVE – Në Shkodër për ceremoninë e inagurimit të Memorialit të viktimave të regjimit komunist.

Gepostet von Lulzim Basha am Montag, 20. Mai 2019