Shpërthen protesta edhe te Universiteti Bujqësor, studentë dhe pedagogë bashkë kundër të keqes

Studentë dhe Pedagog janë ngritur ditën e sotme në protest kundër prishjes së fidanishtes së Universitetit Bujqësor të Tiranës.

Bashkia ka vendosur që në atë vend të ndërtojë një shkollë 9-vjeçare, pasi sipas tyre nuk ka një të tillë në këtë zonë dhe ai ishte vendi më i përshtatshëm.

Pedagogët dhe studentët shprehen se ajo tokë është e universitetit dhe sipas tyre një universitete bujqësor pa fidanishte nuk do të kishte kuptim, ndërkohë që Bashkia thotë se e ka blerë tek pronarët e truallit këtët vend.

56162073 266419540967498 2525526626444247040 n