Revolta/ Protestuesit në Elbasan i vënë flakën disa gomave, bllokohet autostrada me Tiranën

Protestuesit në Elbasan kanë bllokuar autostradën me Tiranën, në rrethrrotullimin e fshatit Bradashesh, ndërsa i kanë vënë flakën disa gomave.

Protesta drejtohet nga ish-deputetët e zonës Luçiano Boçi dhe Endri Hasa.

Për mediat protestuesit shprehen tepër të revoltuar ndaj qeverisë aktuale.