Veliaj pushon nga puna zyrtarët që nuk shkuan në mitingun e tij (Dokumenti)

Me datë 23 Erion Veliaj zhvilloi një miting në sheshin ‘Nënë Tereza’ ku ai u prezantua përpara 6000 mijë personave si kandidati i ardhshëm për Bashkinë e Tiranës në radhët e Partisë Socialiste.
Pak ditë para se të zhvillohej ky miting, nëpër media u publikua sms të strukturave të PS që kërcënonin administratën që nuk vinte në miting madje duhet të merrnin me vete edhe 10 persona të tjerë.
Faqja e njohur ‘Lolita’ ka publikuar në status në ‘Facebook’ ku një personi i është komunikuar me datë 25 lirimi nga puna.
Sipas asaj që shkruan ‘Lolita’ personi në fjalë është hequr pasi nuk ka qenë prezent në miting.
Ajo që vërehet re një njoftim është heqja nga puna pa asnjë motivacion diçka që në 99% të rasteve personat që shkarkohen i drejtohen gjykatës dhe i shkaktojnë buxhetit të bashkisë dyfish dëm.
Kjo vjen për arsyen se në vend të atij personi do punësohet dikush tjetër si dhe personi në fjalë fiton me gjyq të gjitha pagat deri në përfundim të kontratës. /Boldnews.al/

unnamed file 3