Të rinjtë dhe fëmijët protestë para Ministrisë së Brendshme: Rama si Asadi, mos helmo fëmijët!

Policia dhe garda hodhën gaz dje ndaj qytetarëve që kishin dalë në protestë.
Pas këtyre zhvillimeve, të rinj të Forumit Rinor të PD-së dhë Lëvizjes Rinore për Integrim, kanë dalë sot në një protestë kundër Edi Ramës.
Sipas tyre Edi Rama është si Asadi, pasi vetëm ai ka hedhur gaz lotësjellës ndaj protestuesve.
Me maska në kokë dhe të kapur dorë për dore ata kanë protestuar në bulevardin ‘Dëshmorët e Kombit’ dhe më pas janë stacionuar përballë Ministrisë së Brendshme, si institucioni përgjegjës për hedhjen e gazit ndaj qytetarëve.

terinjte22

1

2

3

4