Taksa në “Rrugën e Kombit”, qindra nga Kosova në Tiranë për të protestuar kundër Ramës

Në protestën e sotme para kryeministrisë ka edhe qytetarë nga Kosova.
Në një prononcim për Syri.net, protestuesi nga Podujeva është shprehur se ndodhet në Tiranë për të protestuar kundër heshtjes së qeverisë shqiptare ndaj shqiptarëve të Kosovës dhe kundër taksës në Rrugëpn e Kombit.
“Jam këtu për të protestuar kundër heshtjes së Tiranës ndaj shqiptarëve të Kosovës. Por edhe taksës në Rrugën e Kombit. Një shqiptari nga Kosova i duhet të paktën 20 euro të vijë në Shqipëri e të kthehet prapë në Kosovë”, u shpreh ai.

Protesta3