“Shqipëria që duam”, skenar i Cosa Nostra!?!?

Lexoni mesazhin e qytetarit dixhital. sb
Pershendetje doktor
Shqiperiaqeduam.al eshte kopje identike e Cosa Nostra ne Amerike
Ngjarje e vertete
Nje nga boset mafioz te Cosa Nostra ne Amerike nje here ne 6 muaj bente takime me komunitetin e varfer te lagjeve Italo-Amerikane dhe ftonte cdo person qe ishte i pranishem ti tregonte hallin dhe vete bosi vetofrohej qe tua zgjidhte dhe i thonte ndihmesit te tij qe ti mbante shenim.Kur mbaronte takimi,ndihmesi i thonte bosit qe ishte e pamundur per financat e familjes mafioze qe ti zgjidhte gjithe keto halle.
Dhe bosi mafioz i shpjegonte ndihmesit se ata do zgjidhnin 2 halle nga 5 mije halle qe kishin mbajtur shenim keshtu qe 4998 te tjeret do rrinin me shprese se do vinte momenti te zgjidhej dhe halli i tyre nderkohe qe keta 2 persona qe bosi mafioz u zgjidhi hallin neser mund te perdoreshin si deshmitar per te ndertuar alibi te rreme per gjykatesit kur bosi mafioz tua kerkonte nese do shkonte ndonjehere ne sallen e gjygjit.
E njejta gje dhe me ata fakir fukarenj qe dalin ne ERTV qe mashtron se zgjidh hallet njelloj si bosi mafioz i Cosa Nostra.