Shpërthen rrjeti me meme tallëse dhe ironizuese për Kongresin e Rilindjes

125

Kongresi i sotëm i Partisë Socialiste, i zhvilluar në sheshin “Nënë Tereza”, me regji qëndrore dhe me punonjës të administratës të ardhur nga rrethet, nuk ka kaluar në heshtje nga qytetarët.
Si gjithmonë në të tilla raste, nuk kanë munguar as memet tallëse dhe ironizuese.
Disa prej memeve më pikante i gjeni në fotogalerinë e mëposhtme