Shpërthen revolta qytetare në rrjetet sociale pas terrorit policor tek “Petro Nini”

Ngjarja e sotme pranë shkollës “Petro Nini Luarasi”, ku fëmijë, gra dhe pleq u përplasën me policinë në mbrojtje të shtëpive të tyre, ka sjellë mjaft reagime.
Përveç qytetarëve që iu bashkuan protestës së tyre duke neveritur veprimet e policisë së shtetit, shumë të tjerë kundërshtuan veprimet përmes rrjeteve sociale.
Fotot e familjarëve në fjalë u bënë virale, ndërsa sensibilizimi dhe solidarizimi me ta u bë edhe përmes memeve.
Ja disa prej tyre

11 4

3 13

4 9

5 10

7 3

8 2

1 14