Reagimi i fortë i Sekretarit të PD: Shqipërinë e ka nxirë Edi Rama…

Nga Gazmend BARDHI

Shqipërinë e ka nxirë Edi Rama duke e kthyer në këto 6 vite në “bazë operacionale të krimit të organizuar rajonal”, “pikë kyçe të shpërndarjes së heroinës në gjithë Europën” dhe “vend kryesor të pastrimit të parave në botë”.
Njollat e zeza sot mbi Ministrinë e Brendshme nga qytetarët ishin:
1 për Saimir Tahirin – kampionin e narkoshtetit në Ministrinë e Brendshme;
1 për Fatmir Xhafajn – kampionin e përdorimit të Policisë së Shtetit për të mbrojtur vëllain trafikant droge;
1 për Llesh Kimikun – kampionin e servilizimit, paaftësisë dhe korrupsionit!
Tik….tak….tik….tak
#Rama ik!
#Shqipëriasigjithëeuropa

auto 5523b2e5 3919 4259 a1f3 db854e4d38091553169650