Rama pritet me revoltë në Fier, qytetarët i bllokojnë rrugën

Kryeministri Rama është pretur me revoltë në Fier. Qytetarë të shumtë janë mbledhur në hyrje të qytetit të Roskovecit me thirrjet “Rama ik”! Protestuesit kanë djegur goma në hyrje të qytetit duke i paraprirë një vizitë të mundshme të kryeministrit Rama në Fier.
Në mbështetje të simpatizantëve, ishin edhe ish-deputetët Enkelejd Alibeaj dhe Kejdi Mehmetaj. Sipas Alibeajt, qytetarët i janë përgjigjur në këtë menyrë aksioneve të Qeverisë, duke u ndalur edhe tek prishjet e fundit që kanë ndodhur në Roskovec në kuadër të rikonstruksionit të qendrës së qytetit.
Protestuesit thërrasin “Rama Ik!”
Në të gjithë takimet që kreu i qeverisë zhvillon jashtë Tiranës është pritur me protesta dhe disa herë është detyruar të ndërrëjë rrugë për të mbërritur në destinaicion.

2 2