Pse duhet të bëhemi pjesë e protestës së PD

Enkelejda RICA

Me 13 Prill opozita e bashkuar më në krye Partinë Demokratike do protestojne pa pushim.
Në këto protesta me mijra qytetarë nga e gjithë Shqipëria dhe Diaspora i janë bashkuar kauzes për shtetin e së drejtës dhe për një Shqipëri ndryshe.
Një Shqipëri ndryshe.
Një Shqipëri ku populli me votën e tij të lirë zgjedh atë që do e përfaqësojmë.
Kjo protestë model në llojin e sajë po tregon vlerat e demokracisë, po tregon që populli po merr në dorë fatet e kombit, që trafikantët, kriminelet nuk kanë vend mes nesh dhe jo më në altarin e shtetit demokratik parlamentit të Republikës së Shqipërisë.
Dita ditës po shtohen, po shtohen jo nga mllefi por nga ndërgjegjesimi me situaten ku ndodhet sot Shqipëria.
Shumë miq më pyesin :- Pse duhet të bëhemi pjesë e protestës së PD?
Kjo nuk është thjesht një protestë e thirrur nga strukturat e Partisë Demokratike, nuk është një grumbullim njerëzish që shfryjnë dufin në akte dhune dhe prishje të rendit publik.
Kjo është manifestimi i vlerave më të larta njerëzore të demokracisë që kemi 2 dekada që po e kërkojmë.
Miq!
-Nëse në Shqiperi ka më shumë punë, rrini larg protestës.
-Nëse leket që fitoni ju janë shtuar, rrini larg protestës.

-Nëse shëndetsia është përmirsuar, rrini larg protestës.
-Nëse në parlament nuk ka kriminel,rrini larg protestës.
-Nëse fatura e energjisë është ulur, rrini larg protestës.
-Nëse taksat janë ulur, rrini larg protestës.
-Nëse kultivimi i drogës nuk është rritur, rrini larg protestës.
-Nëse nuk hasni prepotencen e shtetit në çdo hap të jetes suaj, rrini larg protestës.
Miqtë e mi!
Mund të vazhdoj pa fund me arsyet se pse duhet të jemi në proteste, duhet tjemi për të ardhmen e fëmijëve tanë ashtu sikurse baballarët grisen dyert e komunizmit.
Vëllezer dhe motra, qytetarë të Shqipërisë.
Ju që besoni në ndryshimin dhe po bëhemi pjesë e ndryshimit.
Nuk mjafton që të vini vetëm ju, por duhet të merrni prindërit, femijët, komshinjtë, në mënyrë që të fitojmë të drejtën themelore.
VOTËN E LIRË.
#Protesto13Prill

protesta 11 1