Protesta/ Emigrantët rrethojnë ambasadën shqiptare në Athinë: “Rama ik”!

Me thirrjet “Rama ik” dhe “E duam Shqipërinë si gjithë Europa”, emigrantët shqiptarë në Greqi, protestuan dje para ambasadës shqiptare në Athinë kundër qeverisë së Edi Ramës.
Kjo protestë ka pasuar atë të emigrantëve shqiptarë në Nju jork disa javë më parë, më 23 shkurt 2019, që u mblodhën përpara ambasadës shqiptare për të mbështetur familjet e tyre në Shqipëri dhe për të kërkuar dorëheqjen e kryeministrit Edi Rama.
Më poshtë, protesta e shqiptarëve në Nju Jork më 23 shkurt 2019

ny

ny1