Policia terror ndaj protestuesve që vijnë nga rrethet, postblloqe e gjoba pa asnjë shkak

Policia po ushtyron terror ndaj protestuesve që vijnë nga rrethet duke ngitur postblloqe dhe duke vënë gjoba shoferëve p[a asnjë shkak.
Bëhet e ditur se, policia ka marrë urdhër nga lart që të ndalojë sa të mundë protestuesit që vijnë nga e gjithë Shqipëria për në Tiranë. Në Kamëz autobusët dhe furgonët që vijnë nga veriu janë bllokuar për më shumë se dy orë nga policia duke krijuar edhe revoltë tek qytetarët.
Në të gjithë rrugët hyrëse të kryeqytetit janë ngritur postblloqe policie që ndalojnë dhe gjobisin makinat, autobusët apo furgonët.
Kështu ka ndodhur edhe në autostradën Milot-Fushë Krujë, ku patrulla policie kanë ndaluar makinat duke i gjobitur.
Siç duket me urdhër nga gjeneral Sandër Lleshi, gjithçka bëhet për të frikësuar qytetarët për të mos dalë në protestë, por askush nuk ka bërë mbrapa në rrugëtimin e tij drejt Tiranës për të protestuar kundër Edi Ramës.

2 18

1 20

3 16

4 12