Policia rrëmben protestuesit nga turma dhe i arreston pa asnjë shkak, humb ndjenjat një qytetar

Mes protestuesve dhe policisë ka pasur sërish përplasje dhe janë policët ata që kanë provokuar vazhdimisht. Policia rrëmben protestuesit nga turma dhe i arreston pa asnjë shkak.
Ndërkohë, një protestues është parë të shoqërohet nga turma në krahë.
Sipas informacioneve protestuesi ka pasur gjendje të fikte për shkaka të shtyrjeve të vazhdueshme. Protestuesi është parë të niset me ambulancë.

protestaaa1

protesta1 1