“Pasi vrau demokracinë, i bleu gruas Shqipërinë”!…

Ylli Dylgjeri përmes një komenti në rrjetet sociale duket se ka ironizuar kryeministrin Edi Rama. Dylgjeri shkruan mbi dy basketbollistë, njëri afrikan dhe tjetri shqiptar.
E ndërsa për afrikanin shkruan se pasi vrau në xhungël një leopard, e shiti dhe i bleu gruas 70 lopë, për shqiptarin shkruan se pasi vrau demokracinë i bleu gruas gjithë Shqipërinë.
Komenti i Ylli Dylgjerit
Dy basketbollistët
Njëri afrikan e tjetri albanistan. Njëri me Nr. 10, e tjetri me Nr 2. Njëri i zi e tjetri mavi.
Njërin i gjate 2.31 e tjetri 1.99. Njëri ka punuar me kazëm e tjetri i sëmurë me amëz.
Të dy do të mbahen mënd në histori për dhuratat e mëdha që i bënë grave të fundit.
Afrikani, pasi vrau në xhungël një leopard e shiti dhe i bleu gruas 70 lopë.
Albanistani, pasi vrau demokracinë, i bleu gruas gjithë të Shqipërinë.