Një mashtrues i lindur! Ja si gënjeu për kartën e studentit! (Video)

Erjon Veliaj duket se e ka ves mashtrimin dhe nuk mund të rrijë dot as një minutë pa gënjyer.

Një ditë më parë ai deklaroi në emisionin ‘Opinion’ se nuk e njeh aspak Petrit Fushën, por menjëherë në media u publikua foto e lalit me Fushën ulur në kafe, vetëm pak kohë pas vrasjes së Ardit Gjoklajt.

Ndërkohë që edhe në pushtet Veliaj erdhi duke mashtrua. Në vitin 2015-të, lali do të deklaronte në një emision humori, se sapo të vinte në krye të bashkisë, ai do ti sillte shumë lehtësira studentëve në kryeqytet, por deri sot, kur mandatit të tij i kanë mbetur edhe disa javë, jo vetëm që premtimi nuk është mbajtur por transporti urban në kryeqytet është rritur me 10 lekë. Pa harruar edhe abonenë e studentit, që megjithëse e ka çmimin 600 lekë, shitet në treg të zi mbi 1000 lekë.

“Janë duke shkuar në shkollë dhe nuk kanë financa që vijnë nga puna. Dhe të pasurit e kartës së studentit është një mundësi për çmim të reduktuar edhe për transportin publik, edhe vajtjen në kinema, edhe vajtjen në muze dhe institucione të tjera. Besoj se është minimumi që një bashki e madhe si Tirana, për vendin ku vijnë më shumë studentë për të studiuar, ta ofrojë këtë mundësi për një lehtësi financiare”, shprehej Veliaj.

Karta e Studentit është një ndër pikat që studentët listuan gjatë protestës së tyre në dhjetor dhe janar dhe mosmbajtja e premtimeve pritet ti nxjerrë sërish në rrugë dhe sheshe në të gjithë vendin siç njoftuan një ditë më parë Këshillat Studentorë të universiteteve kryesore në vend.

Lali Eri ca mashtruesi që është, ngjojeni pak dhe shpërndajeni!!

Gepostet von Studentët Denoncojnë am Freitag, 29. März 2019