Çfarë po ndodh në Tiranë? Fëmijë që qajnë dhe gra që përleshen me policinë për të mbrojtur shtëpitë

Një grua është duke u përleshur me Policinë e vetme për të mbrojtur shtëpinë e saj që përmbaruesit dhe IKMT-ja janë duke shembur në këto momente në afërsi të Teatrit Turbina në Tiranë.
Prona me vendim gjykate duhet t’u kthehet ish-pronarëve, por banorët e saj kanë shpalosur dokumentat se ata janë denbabaden dhe se ajo pronë është e shtetit, e sekuestruar prej tij që në vitin 1939. Ata akuzojnë shtetin se nuk po mbron pronën e tij, së pari dhe as ata.
Bashkëshori i saj në foto, i cili mban vajzën e vogël të tmerruar në krah, tha se banonte në truall prej 37 vjetësh, qëkurse kishte lindur.

11 3

2 12

3 11

4 8

5 9

6 6