Basha: Shteti vepron si bandë, ja si po gjobiten bizneset…

Kreu i opozitës, Lulzim Basha gjatë takimeve me qytetarë në Korçë është njohur edhe me një rast, ku një biznes është gjobitur, sipas një shkrese të Ministrisë së Financave, që nuk ka as numër protokolli dhe as datë.
Basha tha se mënyra sesi po veprohet është e njëjtë me atë të bandave.
Dialogu
Qytetar: Jam mbytur duke më vënë gjoba. Ai thotë, biznesi zero taksë. Unë nuk e kuptoj se ku është zero taksë. Ja lokali bosh. Ka vajtur 1 milionë e 500 mijë lekë.
Basha: Shikoni sa e bukur. Ervin, është si ato shkresat që të vijnë ty nga prokuroria. “Sipas të dhënave që disponojmë pranë drejtorisë së mbledhjes së borxhit, rezulton se ju nuk keni paguar detyrimet e prezantuara përpara jush sipas njoftim-vlerësimit me numër protokolli… hiç asgjë, datë hiç asgjë. Kjo nuk është administratë, kjo është banda.

vvv