Basha nga Dibra: Me 16 Mars, takimi me historinë

Kryetari i Partisë Demokratik, Lulzim Basha, në një takim të zhvilluar ditën e sotme në Dibër ka zhvilluar një takim me qytetarët.
Basha është shprehur se zgjidhjen e kanë dorë populli dhe se ai i ftojnë të gjithë qytetarët që në datë 16 Mars, të jenë më të shumtë në numër, që të rrëzojnë pushtetin e kapur nga krimi.
“Zgjidhjen tani në dorë e ka populli dhe ju ftoj që në 16 mars të jeni edhe më shumë! Merrni miqtë, bashkëshortët dhe bashkëshortet, prindërit tuaj dhe ejani më 16 mars për ta çliruar Shqipërinë nga krimi, për ta çliruar Dibrën nga frika dhe për t’ju kthyer juve mundësinë, dinjitetin dhe lirinë, që së bashku ta çelim derën e lirisë si gjithë Evropa, që të mos shkojmë atje me kokë ulur si refugjatë po me kokën lart si dibranë krenarë, si shqiptarë krenarë!
Ju pres të shtunën në protestën më të madhe, në takimin me historinë!
Shqipëria si gjithë Europa na thërret! Mirësetëvini, dibranë e dibranë, gegë e toskë, demokratë e socialistë, në takimin tonë me historinë, të shtunën në orën 11:00! Zoti e bekoftë Shqipërinë dhe shqiptarët! Fitore!”,- ka thënë Basha.