Baba Zylyfi dhe çanta e tij e zezë! Pse e ndryshoi emrin Baba Taku?

Ish-Kryeministri Berisha ka publikuar mesazhin e një qytetari, i cili shkruan se, Spartak Braho ka ndryshuar emrin e tij, pasi më parë e ka patur Zylyftar Braho.
Postimi i plotë i ish-Kryeministrit Berisha
Baba Zylyfi dhe çanta e tij e zeze!
Lexoni mesazhin e babait dixhital. sb
Pershendetje dr. Baba dixhital nxjer nga canta e zeze e Baba Takut te verteten e ndryshimi te emrit te Spartak Brahos Ne feminine e tij deri ne shkollen e mesme Ai e ka patur emrin Zylyftar Braho shoket e feminise e theritnin shkurt Zylyf por me vone e nderoi emrin dhe e beri Spartak keto jane nga burime mjaft te sigurta te dale nga familja e tij ndersa per veprimtarine here si gazetar here ne komitet te rinise dhe here si prokuror politik dhe vitet 1991 deri me sot si deputet ka lene nam vetem negativitet ka prodhuar dhe vazhdon gati mbi 45vjet ne Durres a thua se Durresit i mungon ky mbivlere qe ne fakt eshte bere i peshtire Me rrespekt Baba Dixhital me cante te zeze.