Autoblindat rrethojnë Parlmentin, Vokshi: Regjimi në ditët e fundit

Albana Vokshi ka denoncuar një foto bku duket qartë se si Rama po rrethon Parlamentin me autoblinda edhe pse nuk ka protest të paralajmëruar. Janë shprehje e qartë e panikut që ka përfshirë regjimin që është në ditët e fundit të tij.
Reagimi i Albana Vokshit
Këto janë pamjet e të gjitha rrugëve rreth e rrotull Parlamentit sot në mëngjes, si cdo ditë që ka seance parlamentare. Tirana edhe sot në shtetrrethim për karrigen e Edi Rames.
Mijëra policë e autoblinda kanë mbushur rrugët si në shtetrrethim.
Deputetët që mbrohen nga populli s’mund të jenë asnjëherë përfaqësues të tij.
Edi Rama po qeveris me regjim ushtarak! Dhe kjo është dëshmia e fundit të diktatorëve.
Askush nuk do ta pranojë më këtë regjim sepse shqiptarët i kujtojnë siç ata dinë agresorët e lirive të tyre!