“5 ditë që kam hapur biznesin, asnjë klient brenda më vunë 500 mijë lekë gjobë”

Edhe pse kishte vetëm 5 ditë që ishte hapur një biznes të vogël, qytetari në Korcë është gjobitur me 500 mijë lekë. Kjo ngjarje e pazakontë është publikuar në takimin e kryeopozitarit Lulzim Bashës në takimin me popullin në qytetin e Korcës.
“Zoti Basha, shihe: 5 ditë hapur kam, asnjë klient brenda, 500 mijë lekë gjobë!” Basha e lexoi publikisht shkresën e ardhur nga Tatimet dhe gjykata për kafexhiun, e cila ishte sa qesharake, aq edhe trishtuese.
Ju ftoj më datë 16 mars në Tiranë.
Duke hequr këtë pengesë, këtë hajdut që i thotë vetes kryeministër, ne do t’i hapim rrugë një Shqipërie me taksa të ulta.
Donaldi dhe bizneset e tjera nuk do të paguajnë më shumë 0.5% të xhiros vjetore, do të përjashtohet nga tvsh-ja dhe nuk do të lejohet asnjë inspektor të terrorizojë biznesin e vogël”, u shpreh Basha.

bsh34