Kur pushteti i shërben shoqërisë me pallë në dorë!

207

Mos u çudisni me policin në Malësi të Madhe që i doli me pallë në dorë të miturës 15 vjeçe përsa kohë fytyra e pushtetit është kryepalla që pozonto nudo në plazhet publike dhe një pjesë e shqiptarëve e votuan që ti drejtojë ata! Kjo është ajo që ka ndodhur gjatë këtyre 5 viteve, një pushtet me pallë në dorë që ja vërvit shqiptarëve si kamzhik dhe për çudi jemi popull që zbzan!
Kujtoni pak në këto vite rastet e pushtetit që i shërben shoqërisë me pallën në dorë. E harruat Agron Canen, atë Drejtorin e punësimeve në Sarandë që ishte njeriu kryesor i PS në këtë qytet? E harruat se si i kërkonte shërbime seksuale për një vend pune nënës së mjerë që kishte trokitur në zyrën e tij për të qarë një hall dhe pasi nuk u mjaftua me nënën, i tha ti sillte dhe vajzën dhe të bënin orgji?
E harruat Drejtoreshën e Arsimit në Lushnje që kërkonte për çdo vend pune në arsim që arsimtaret të kryenin marrëdhënie seksuale me deputet e pushtetit? Ndërkohë që për të siguruar vendin e punës përveç marrëdhënieve seksuale me deputetët duhet edhe që të paguanin për vendin e punës.
Po Shukriun e Dibrës e harruat? Atë që u kap me brekë të grisura duke tentuar të kryejë marrëdhënie seksuale në zyrën e tij të punës me qytetaren që kishte shkuar po ashtu për një vend pune?
Ju dalin për çdo ditë njerëz të pushtetit me pallë në dorë dhe dukeni sikur çuditeni, ndërkohë që lejoni të qeveriseni akoma për turpin e të gjithë historisë së këtij vendi dhe për turpin e botës nga kryepalla në pushtet që i ka shndërruar zyrat e shtetit në bordello orgjish ku përdhunohen gra e fëmijë.
Ku janë ato shoqatat e grave të shoqërisë civile? E keni dëgjuar ndonjërën prej tyre të reagojë sot? Natyrisht nuk i keni dëgjuar sepse ato janë pjesë e këtyre përdhunimeve dhe orgjive duke qenë gjithmonë në anën e kryepallës së pushtetit dhe reagojnë sa herë opozita ngre zërin ndaj padrejtësive.
Mos u habisni me policin. Ai është vetëm mostra e rradhlës e kryepallës në pushtet dhe sa kohë mbani këtë të fundit në krye të këtij vendi, duke e ndotur atë, mos ju afroni zyrave të shtetit ose kur të afroheni vishni brekë hekuri sepse tek e fundit çdo popull meriton qeverinë që ka!