Thirrja e studentëve: Largoni policinë, Klement Balili nuk studion në Fakultetin e Ekonomisë!

120

Ndërkohë që protesta vazhdon në të gjithë universitet e Shqipërisë, studentët kanë zgjedhur mënyrë të veçantë ku shprehin protesten dhe indinjatën e tyre ndaj qeverisë e cila vazhdon të mos realizojë kërkesat e tyre.
Në një foto që është shprendarë në rrjet tregon një pankartë pikante të studentëve të ekonomikut pas vetëdorëzimit të trafikantit të drogës Klement Balili.
“Largoni policinë, Klement Balili nuk studion në FEUT”, thuhet në pankartën pikante të të rinjve studentë.