Skandal! Shpërblimet për Vitin e Ri në Polici, sipas interesit të kryepolicit Ardi Veliu (Dokumenti)

Punonjësit e Policisë së Shtetit janë zhgënjyer thellë nga shpërblimet e dhëna për Vitin e Ri, pasi janë dhënë sipas interesit të zyrtarëve përkatës në komisariate. Denoncimin e ka bërë një punonjës policie i komisariatit të Sarandës, i cili ia ka dërguar njw mesazh ish-Kryeministrit Sali Berisha.
Postimi i plotw i ish-Kryeministrit Berisha
Shperblimet per Vit te Ri ne polici ilakave dhe akrabave!
Lexoni denoncimin e policit dixhital dhe shikoni fotot qe ka derguar ai!
Pershendetje Doktor dhe gezuar!! Une jam nje punonjes policie ne komisariatin e Sarandes dhe dua te ndaj me ju nje shqetesim te madhe per sa i perket shperblimeve te dhena nga ana e komisariatit Ku dikush eshte pare me syrin e nenes dhe te tjere me syrin e njerkes, Ku disa prej oficerave nuk kan mar asnje qindarke ndersa te tjere kan mar so shperblin deri ne shumen 500 mij lek. Ketu futen edhe pastrusa e mirmbajtes ndersa punonjes policie qe kan punuar me shpirt as Jan permendur fare kjo pasi shefi i logjistikes se bashku me zyren e financed kane bere si u ka dashur qefi. po u ve ne dispozicion edhe listen e mjere qe kane bere keta persona.