Irritohet pedagogia: Edhe propaganda komuniste në universitet nuk bëhej kaq hapur…

Pedagogia e njohur, Jonila Godole ka reaguar sot pas teatrit të turpshëm kryeministror, ku Rama mblodhi pedagogët dhe studentët e ekselencës, duke kapur përfundimisht Universitete.
Me anë të një reagimi në Facebook Godole shkruan se edhe Enver Hoxha do ta kishte zili këtë propagandë kaq të trashë me Universitete.
Postimi i Godoles:
Nje ‘kujdestar – minister’ per secilin universitet!
Sot ne nje takim me studentet e ekselences u legjitimua kapja e universitetit!
Duke na sqaruar metodologjine e kapjes me autor perkates per secilin institucion publik te arsimit te larte!
Edhe propaganda komuniste ne universitet nuk behej kaq hapur dhe trashe! Skandal!
#PropagandaERtv

rama 7